Sko i hobetal

19 mar

Skal man shoppe, men har ikke tid til den helt store gennemgang af Paris’ utallige shoppegader, så er det jo heldigt at Paris også har utallige stormagasiner. Her kan man lave en turbo shopping, og få det bedste af det bedste samlet under et tag.

I Galerie Lafayette har de for nyligt fået sat hele deres kælderetage i stand, og proppet den med hvad der må være mange pigers våde drømme: sko! Sko i alle afskygninger, størrelser, former, farver og priser. Lige fra Chanel til Converse.

Alle de store modehuse har en afdeling her, og man kan gå fra stand til stand og nyde duften af Dior læder og synet af McQueen hæle. Og skulle man gå helt kold i dette skoparadis, så har det fantastiske makronkonditori Pierre Hermé en afdeling i den ene ende etagen.

Galerie Lafayette, 40, Blvd. Haussmann 75009

Metro: Chaussée d’Antin

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: