New Yorker stemning på parisisk

10 mar

Billede

I udkanten af Marais, skjult bag en, ved første øjekast, ret kedelig facade, ligger et af de mest fancy og overraskende spisesteder, jeg længe har besøgt i Paris. Udefra ligner det enhver anden bistro med sine røde markiser. Men da mine veninder og jeg var sultne, og skulle have tiden til at gå, inden vi skulle videre til et arrangement grundet den parisiske modeuge, tog vi det første og det bedste vi stødte på. Lige så uheldig man kan være med sådanne spontane restaurantbesøg, lige så heldig kan man også risikere at være. Og dette var bestemt et af de heldige.

Gemt inde i mørket er der et stort spiselokale, som minder mest af alt om et gammelt fabrikslokale, med støbejernsstolper, store industrilamper og så chesterfieldsofaer i hobetal, og på bagvæggen udgør røde glødepærer navnet Café Rouge.

Menuen er moderne fransk med klassikere som foie gras og salade de chevre, men også hamburgere og wokretter er på kortet. Og så fandt tjenerne det bestemt ikke mærkeligt, at vi drak cosmopolitans til maden.

Der er en sjov New Yorker stemning over dette sted som kun pariserne kan skabe det.

Café Rouge, 32 Rue de Picardie 75003

Metro: République

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: