Se, og bliv set på Perlen

10 mar

Billede

Hvis Café la Perle ikke var berømt nok i forvejen, så blev den det da ihvertfald da John Galliano stod for sin berømte skandale på dette famøse designer in-mødested.

Hvis man går ad Rue Vieille du Temple og ikke kan forstå hvor Café la Perle er, så er det nok bare fordi, at der står en kødrand af modebevidste parisere og dækker for indgangen. For denne lidt underligt kiksede 70’er indrettede bar, er på forunderlig vis blevet nærmest kultsted for designer og dem som gerne vil være nede med de fede.

Man skal ikke forvente de mest overdådige drinks, men hvis man kan lide en gin tonic eller en øl, og så ellers hænge ud med Jean Paul Gaultier, Nicolas Ghesquiere og diverse ålslanke modeller, så det bestemt stedet. Her kommer man for at se, og ikke mindst blive set. Paris når det er bedst, og værst i en og samme skøre skønne blanding. Her er altid en fest.

Cafe la Perle, 78 Rue Vieille du Temple  75003

Metro: Chemin Vert

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: