Smykker i Marais

5 mar

Man skal holde øjnene godt åbne for ikke at gå forbi denne lille perle af en smykkebutik. I hjertet af Marais, i en af de bedste shoppegader i Paris ligger Corpus Christi. Rue Vieille du Temple er proppet fra ende til anden med lækre luksus butikker som Sandro, Zadig et Voltaire, Vanessa Bruno og Iro.

Jeg har vandret i zig zag gennem denne gade masser af gange, og det er et fast stop for mig at gå ind i Corpus Christi. Smykkerne er i guld, sølv og diamanter, og inspireret bl.a. af forskellige vanitasmotiver. Der er noget underligt romantisk over dødningehoveder og knogler i dette lille mørklagte og spejlbesatte univers. Ekspeditricen er utrolig venlig og man må prøve alt det man vil, også selvom man ikke lige har tænkt sig at købe den diamantbelagte fjer halskæde, som ellers sagtens kunne friste…

Fravælger man diamanterne, er priserne ganske overkommelige.

64 rue Vieille du Temple 75003

Metro: Rambuteau

Advertisement

En kommentar til “Smykker i Marais”

  1. new info 2. marts 2013 hos 11:15 pm #

    I just like the valuable information you provide for your articles.
    I will bookmark your weblog and check again right here frequently.
    I’m fairly sure I’ll be told plenty of new stuff proper right here!
    Best of luck for the next!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: