Marmeladeelskerens paradis

2 maj

Chambre-Aux-Confitures-Eat-Boutique-2

Har man fulgt med her på bloggen vil man se et mønster i, at jeg elsker specialforretninger. Især af den slags, som kun handler med én type vare. La Chambre Aux Confitures handler udeukkende med marmelade; så det er naturligvis en butik jeg må fortælle om.

Flere hundrede små indbydende glas dækker væggene, fyldt af de skønneste marmelader. Der er flere måder at gå til værks i denne butik. Efter bærsort hvis man udelukkende er en kirsebærtype eller kun vil have citronmarmelade. Eller årstidsbestemt, hvis man f.eks. gerne vil have en særlig forårsmarmelade med rabarber. Man kan også gå efter farve: rød med jordbær, gul med appelsin, hvid med ingefær eller sort med brombær. Og så kommer der alle de forskellige kombinationer, som man ikke helt kan sortere. Jeg har hørt at deres hindbær/champagne variant skulle være i en klasse for sig.

Jeg har måske talt over mig da jeg skrev de kun handler med en type vare. Det er ikke helt sandt, for de har også et imponerende udvalg af honning og chutneyer, og også chokolademarmelader til den særligt søde tand.

Står man der, og kan slet ikke overskue hvad man skal vælge, så må man jo smage sig frem. Heldigvis tilbyder butikken generøst med smagsprøver, så man kommer hjem med det helt rigtige. Alt er med smukke etiketter, så det vil også være en skøn værtindegave at tage med hjem. Og fik man ikke lige købt nok, så kan man købe videre hjemmefra via deres webshop.

La Chambre Aux Confitures: 60 Rue Vieille du Temple, 75003

Metro: Saint Paul

La-chambre-aux-confitures-2

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: