Føl dig hjemme, og køb det hele

27 apr

chez-moi2-2

I en by så fuld af skøre og anderledes butikker skal man efterhånden virkelig tænke ud af boksen, for at stå ud fra mængden. Det må man sige Chez Moi Paris gør. Her er butikken nemlig opbygget som en lejlighed med stue, soveværelse, køkken, spisestue og badværelse. Og føles det hjemligt, så er det hjemligt, for ejeren Jean-Baptiste Charpenay-Limon bor her nemlig, og alt i hans hjem er til salg.

Det virker som en meget avantgarde måde at have en butik på. Det er lidt mærkeligt, og det mærkelig er måske også at det fungerer virkelig godt. Det er på en måde et ret bæredygtigt koncept hvor butik, galleri, kontor og hjem alt er under samme tag, og det virker meget first mover agtigt.

De varer man kan købe her er lækre, cool, designede og på mange måder noget du ikke kan få andre steder. Det er især objekter, kunst, møbler og nipsting fra franske, italienske og belgiske designere, og alt er meget logisk placeret i butikken, så kosmetik er i badeværelset, kunsten hænger på væggene i stuen, sengetøjet i soveværelset, makroner i køkkenet osv.

Det må være de færreste som kan holde ud at bo i sin egen butik, og det må også kræve sin type at have konstant besøg; især af fremmede. Men det er sjovt og skørt.

Chez Moi: 25 Rue Hérold, 75001

Metro: Sentier

Chez-Moi-Paris-_-Camille-et-les-garcons-SAY-WHO_1

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: