En teskefuld perler og 50 gram garn

22 dec

ladroguerie-unbeaujour3-1024x768

Er man den kreative type af den slags, som synes om at strikke, lave blomster eller smykker, så vil man bestemt føle sig hjemme i La Droguerie. I denne butik gemmer sig nemlig et sandt paradis af bånd, perler, knapper, fjer, støvdragere, kronblade, hægter, snor, garn og tråd.

Konceptet her er rigtig sjovt, og på sin vis også meget bæredygtigt. Garn betaler man nemlig efter vægt, blomsterblade sælges stykvis, og perler sælges i skefulde. Derved får man meget let præcis det man skal bruge, og spilder derved ikke på materialerne. Det er smart, og ret sjovt. “Jeg skal be’ om tre skefulde lyserøde perler, tak”. Den sætning hører man nok ikke så mange andre steder.

Man skal dog have tålmodighed når man begiver sig her ind. Dels er der ofte mange mennesker, og ikke så mange ekspedienter, og dels så plejer kunderne at tage sig utrolig god tid. Og så er der bare så meget at kigge på, at det i sig selv kan tage en time eller to. Derfor kan det tage et stykke tid før man får fat i en ekspedient der kan hjælpe en. Der er nemlig ingen selvbetjening.

Med en lille facade udadtil skal man holde øjnene åbne. Butikken er meget større end den syner fra gaden.

La Droguerie, 9-11 Rue du Jour, 75001

Metro: Les Halles

IMG_9800

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: