Julestuen fra mine drømme

12 dec

7dc645ffc6e781a9cdda01bef6446306

Jeg kan ikke understrege nok hvor julet Paris faktisk er. Paris forstår at jule igennem. Både på den virkelig kitschede måde, men bestemt også meget smagfulde og elegante måde.

Og hvis man ønsker at se noget til en super kombi af kitsch og elegance, så skal man smutte forbi Astier de Villatte i Rue Saint Honoré. Her har de nemlig en forkærlighed for skørt julepynt. En forkærlighed jeg er helt med på. På første sal i den lille og utrolig fine butik (som man også bør besøge uden for julesæsonen), er der til lejligheden indrettet en utrolig eventyrlig julestue.

Det er i sandhed eventyrligt. Her er ikke meget plads, men dog bugner det af glitter og glimmer i alle afskygninger. Fade, kasser, opsatser og kurve fyldt til randen med det skøreste og fineste julepynt. Her er måner, fugle, frugter, kugler, kogler, kranse, havfruer og havdyr. Og så lige fade med bjørne, klovne, ugler, bestøvlede katte, frøer, møller og konkylier. Alt sammen med glimmer, strålende farver og så selvfølgelig håndlavet.

Den stemningsfulde musik står de små spilledåser og julelandskabsmaskiner for.

Jeg er vild med det.

Astier de Villatte, 173 Rue Saint Honoré, 75001

Metro: Palais Royal – Musée du Louvre

12388260_10154418563386038_1282467867_n

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: