Hvem vil ikke gerne være kat?

16 sep

caf___des_chats_8873

Er man vild med katte, så må dette være den ultimative caféoplevelse. På Café des Chats er konceptet nemlig, at man nyder sin mad, te og kage omgivet af katte. Er man derimod ikke til katte, ja så skal man holde sig langt væk. For der er mange, og de går frit omkring i caféen. Det kommer nok ikke bag på mange, at dette er et japansk koncept.

Kattene her er alle efterladte, og derefter adopteret af en slags fransk kattens værn, og en del af overskudet fra caféen går da også til dyrevelfærdsorganisationer.

Jeg indrømmer, at det er en lidt speciel oplevelse, men jeg er vild med steder som skiller sig ud fra mængden, og jeg har ihvertfald ikke prøvet noget lignende.

Jeg tænker at det kan være en sjov ting for børn, man skal dog være opmærksom på, at børn under 12 år skal være under forældres opsyn, og at man ikke må fodre kattene, vække dem når de sover, eller fotografere med blitz. Men ellers må man klappe og nusse dem så meget man lyster, og kattene er helt vant til det og meget meget rolige.

Der ligger endnu en café i nærheden af Bastille. Jeg har dog kun været på den i Marais.

Café des Chats, 18 Rue Michel le Comte, 75003

Metro: Rambuteau

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 17.46.23

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: