Kalder alle slikmunde!

4 sep

1555539_261537660675928_639178590_n

Er man en slikmund som mig, så er Chez Helene den syvende himmel. Det er ikke for ingen ting at det her Marais’ fashionistaer smutter forbi når de trænger til søde sager. Og butikken bliver da også kaldt et boudoir af en slikforretning.

Bland-selv-slik konceptet taler virkelig til min guilty pleasure side. Men her kan jeg gøre det i trendy omgivelser og ikke i skæret fra lysstofrør som så ofte følger med denne slags butikker. Her vælger man mellem tre størrelser af glas, som man så fylder med  alskens lyksaligheder.

Chokolade, bolcher, skum, fransk nougat, makroner og meget andet. Der burde være noget for enhver smag.

Chez Helene har desuden også et udvalg af sukker- og glutenfrit slik. Så der er virkelig ingen undskyldning. Og hvis man nu skulle opdage at man slet ikke har lyst til slik, så kan man bare købe et duftlys med chokoladeduft. Så går det hele nok.

Chez Helene, 28 Rue Saint Gilles, 75003

Metro: Chemin Vert

P1100117-1024x622

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: