McQueen til Paris

18 jan

09critic-600

Det kan undre, at et modehus som Alexander McQueen ikke er repræsenteret med en egentlig butik i Paris. Med 30 butikker rundt om i verden er det mærkeligt, at McQueen som i årevist vist deres kollektioner under de parisiske modeuger, kun er tilstede i modens hovedstad via diverse konceptstores.

Men men, der er håb for fans som mig. Alexander McQueen åbner sommeren 2015 en 600 m2 stor flagshipstore på Rue Saint Honoré. McQueen kommer til at ligge side om side med Hugo Boss, Tom Ford, Armani, Viktor & Rolf, og overfor det legendariske Mandarin Oriental Hotel.

Butikken kommer til at føre både deres dame og herrelinjer, sko, tasker og andre accessories.

Jeg synes på mange måder åbningen af en McQueen butik fuldender Paris som shoppeby. Jeg er meget spændt på at besøge butikken, da butikkerne jeg har besøgt i bl.a. New York, London og Shanghai har være ret fantastiske.

Alexander McQueen, 372 Rue St Honoré, 75001

Metro: Concorde

22-mcqueengalleryviewromanticgothic

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: