Papir på den lækre måde

5 nov

carnets

En af grundene til at jeg nyder Marais så meget er bl.a. alle de små mærkelige butikker man støder på hist og her. Små butikker der ikke rigtig ville være et marked for i Danmark, men her overlever de, fordi de er tilpas specielle og de i fællesskab trækker folk til Marais, netop for den helt særlige shoppestemning kvarteret her har.

En af dem er Papier Tigre. Den er præcis en af de der specielle butikker, hvor man det øjeblik man træder ind ad døren kan mærke at det er ildsjæle der står bag konceptet. Papier Tigre sælger alle mulige forskellige papirvarer. Det lyder måske kedeligt, men de formår at gøre det tilpas moderne og lækkert til at man kan falde helt i svime over en lille notesbog, eller en kalender, eller en bog hvorfra man kan folde konvolutter. Alle varerne er lavet i Frankrig og med den holdning, at de skal gøre den daglige hverdagsrutine lidt smukkere.

Sortimantet minder lidt om en kombination af Cinnober i København og Hay’s papirvare.

Mangler man en ny fin kalender, eller noget fint papir at pakke julegaverne ind i, så kunne dette være et oplagt sted at gå forbi.

Papier Tigre, 5 Rue des Filles du Calvaire, 75003

Metro: Filles du Calvaire

cornerdiptyque1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: