Amerikansk morgenmad med det hele

21 mar

Billede

Lige så meget som jeg elsker en chic fransk morgenmad med bare en smørbagt croissant og en café au lait, så har jeg som så mange andre også et virkelig svagt punkt for bacon. Og pandekager. Og scramble eggs. Så derfor er det godt at have et godt sted i baglommen når cravings efter en full american breackfast sniger sig ind på en.

Breakfast in America er en rigtig amerikansk diner, med røde stole, stars and stripes og ketchup og tabasco på borderne. Det er faktisk autentisk, eller så autentisk som sådan noget nu kan blive i Paris. Det er nemlig en amerikaner som har åbnet steder, fordi han trods sin frankofile kærlighed for Paris, savnede en god gammeldavs’ amerikansk morgenmad med det hele. Så han droppede manuskriptkarrieren og startede i stedet en diner. Og nu er der to af slagsen; en på venstre og en på højre bred.

Det er et ret småt sted, og det er rigtig populært. Så man skal ikke regne med at når man ligger en tømmermandsramt søndag morgen og får idéen om dette sted, at man er den eneste. Fra kl 12 lørdag og søndag er der kø langt ned ad gaden. Men hvis man kommer ved 10-tiden plejer det ikke at være noget problem. Man kan ikke bestille bord, så kom i god tid.

Menuen er klassisk diner med alt hvad hjertet begærer af morgenmad, forskellige burgere, omeletter, sandwicher og toast og meget mere. Dertil selvfølgelig coca cola og milkshakes, eller sort kaffe ad libitum. Og så kan man få hele menuen hele dagen. Så hvis man har lyst til morgenmad kl 20, så bestiller man bare det.

Til 4th of July og Thanksgiving går de all in med alt hvad de traditioner ellers bygger på inden for gastronomi. Det er super hyggeligt

Breakfast in America:

17, rue des Ecoles, 75005, metro: Cardinal LeMoine eller Jussieu

4, rue Malher, 75004, metro: St Paul

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: