Et moderne kagepalads

25 nov

image

When in Paris – spis meget kage. Det er mit evige motto, og som en veninde og jeg blev enige om, så skal man jo ha’ sin kalk. Og den kan man jo passende få i form a vaniljecreme og flødeskum.

Ladurée og Angelina er kendte steder, som jeg altid synes er dejlige at besøge, men det er også sjovt at finde nye kageoplevelser. Mit seneste fund er Le Patisserie des Reves. Drømme Konditoriet. Meget passende navn synes jeg. Det er en del mere moderne og strømlinet end mange af Paris’ kagepaladser, men med masser af charme, humor og glimt i øjet og sans for lyserøde ting og sager. Alle kagerne er vist frem under fine glaskupler, og man kan få nyfortolkninger af klassikere som Saint Honoré, Tarte Tatin og Citron meringue.

I Patissere des Reve i Rue Longchamp er der en salon du the, som fredag, lørdag og søndag har åbent. Ud over det er der hver onsdag mulighed for børn til at være med i køkkenet og bage de fineste kagekreationer.

Bestiller du en kage to go her taster den søde ekspedient det ind på en lille computer, og få øjeblikke senere kommer kagerne op gennem gulvet af en lille elevator. Det er et super fint og finuligt sted med sans for detaljer.

Der ligger tre afdelinger i Paris, og en i Kyoto i Japan.

Le Patisserie des Reve: 111 Rue Longchamp 75016

Metro: Victor Hugo

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: