Japansk i Paris, i hobetal.

12 maj

Rue des Petits Champs er en lang gade bag ved Jardin du Palais Royale. Og det er som om at alle Paris’ japanske spisesteder har samlet sig her. Så leder man efter et kæmpe udvalg af sushi eller andre japanske retter, så er det klart her man skal bevæge sig hen. De ligger simpelthen side om side, og autentisk ser det ud med japanere bag disken og i køkkenet, samt japanske gæster.

Så skulle det usansynlige ske, og man fandt sig selv vågne op en dag og være ekstremt træt af fransk gastronomi, så er dette område et oplagt sted at få stillet lysten for andre kulinariske oplevelser.

Rue des Petits Champs, 75001

Metro: Pyramides

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: