Paris

2 mar

Jeg kan finde bedre rundt der end i København. Min godnatlæsning er memorering af metrokortet. Og mit faste gøremål er Ladurée i Louboutin. Så på mange måder er Paris min by. Jeg ynder ihvertfald at kalde den min, og jeg mener selv jeg efterhånden kender den ret så godt. Det gode ved Paris er dog, at der altid er nye ting at se, og nye steder at udforske. Lige fra avantgarde butikker med det nyeste designertøj i Marais, til spøjse gallerier i Rue de Seine, og små hyggeligt konditorier i Rue Bonaparte med alverdens kunstfærdige kager, som ville gøre Marie Antoinette glad i låget.

Jeg bliver aldrig træt af at komme til den kosmopol, som med rette har fået tilnavnet Byernes By. Og selvom jeg godt kan nyde at have mine små oaser og tilflugtssteder for mig selv, uden for guidebøgernes søgelys, så synes jeg stadig, at det vil være sjovt at dele nogle af de hemmeligheder jeg har lært at kende i Paris, og fortælle folk om andet udsigtposter ved Sacre Coeur og kaffe på Café Flore.

Nogle af stederne er efterhånden ikke så hemmelige mere, og nogle er enormt kendte, så anse dette for at være, en modeelskende og kagespisendes guide til Paris.

Jeg selv er uddannet beklædningsdesigner, og har en stor forkærlighed for mode, design og skrædderi. Og med de briller på er Paris jo et epicenter. Jeg kommer ofte til byen i anledning af en særudstilling, stofindkøb, eller for at købe nogle af de items, som kun kan fås i modes hovedstad. Eller bare for at nyde alt det Paris har at byde på ud over chikke outfits og lækre butikker. 

Jeg håber du vil nyde min blog. Hvis du har spørgsmål, så skriv her, eller send mig en mail på e-schram at hotmail dot com. 

Nyd Paris!

Emilie 

 

Advertisement

2 kommentarer til “Paris”

 1. vibeke crepaz 13. august 2014 hos 3:17 pm #

  Jeg sidder her i en lille by i Tirol og läser om Paris (skal dertil om 3 uger) og har själdent set noget bedre end alle disse indläg. Det har virkeligt hjulpet mig til at planlägge vores lille
  ferie, tusind tak. Men hvem er ophavsmanden/kvinden til alle disse forträffelige indläg ?.

  Mange hilsner
  Vibeke

  • emilie schram 1. september 2014 hos 8:29 pm #

   Hej Vibeke
   Det er dejligt at høre, at du kan bruge min blog til inspiration.
   Jeg er selv en stor Pariserfan, som rejser dertil så snart chancen byder sig.
   Jeg er uddannet beklædningsdesigner, og derfor ligger Paris jo mit hjerte ekstra nært, da det jo er modes hovedstad.
   Jeg håber du vil læse min blog fremover.
   Mange hilsner
   Emilie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: