Stillehavs dekadence

29 jul

BBAR SALLE ANIMEE

I en storby som Paris, er konkurrencen for restauranter utrolig hård, og med nye madtrends, der hele tiden dukker op er konkurrencen kun blevet hårdere.

Så man må sige, at når en restaurant kan holde sit 20 års jubilæum, har den klaret sig ret godt. Det har Buddha-Bar, som slog dørerne op i Paris i 1996, og siden da har udviklet et restaurantkoncept med filialer i 25 lande verden over.

Menuen er med inspiration i Stillehavsregionen, som for Buddha-Bar dækker over mad fra Asien, Hawaii, Indien og Californien. Menuen skifter mellem forår og efterår, med friske råvarer, eksotiske krydderier og med en idé om at mad skal deles og nydes sammen.

Jeg har selv været her en tre gange, og alle gangene har været en meget lækker og urban oplevelse med dæmpet lys, gode loungetoner, upåklagelig service og delikat mad. Det er meget dekadent, og meget for meget til os minimalistiske scandi-cool typer. Men jeg er vild med det.

Buddha-Bar: 8-12 Rue Boissy d’Anglas, 75008

Metro: Concorde

Buddha_Bar_interior_1l

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: