Frokost for frankofile

8 mar

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 10.06.31

De fleste må have prøvet at have cravings efter et eller andet helt særligt. I Paris kan det ofte være cravings efter nogle af de ærkefranske retter, som man skulle tro man kunne få på et hvert gadehjørne, men som i realiteten kan være svære at finde. Ihvertfald i god kvalitet.

En café som efter min mening lever godt op til ønsket om klassisk fransk cafémad er Café du Centre i Rue Montorgueil. Her er altid proppet med folk i frokost rushhour, men det er også et sted hvor folk er hurtig inde og hurtig ude, så det plejer ikke at være et problem at få plads.

Så leder man efter et sted der har både chevre chaud, fois gras, en god bøf med bearnaise, omeletter, en klassisk burger og creme brulée på menuen, så er Café du Centre et godt sted at gå til.

Desuden er denne café et vidunderligt sted til at udføre disciplinen menneske gloning. Lige overfor caféen ligger en stor grønthandel og her i gaden er der et særligt leben, hvor parisere på indkøb bliver godt blandet med turister, som gerne vil se parisere på indkøb. Så det kan også være et udemærket sted, at slå sig ned med et glas vin og nogle fritter, og så se på folk.

Her er åbent hver dag fra 7.30-00.30. Så man kan få både morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe, aperitif, aftensmad og drinks her.

Café du Centre, 57 Rue Montorgueil, 75002

Metro: Sentier

5398354892_9914a7bbc1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: